Algemene voorwaarden

Gegevens

Little Travels

Adres: Mechelsesteenweg 7 b11
2640 Mortsel
(enkel op afspraak)
Emailadres: liselotte@littletravels.be
GSMnummer: 0479 45 07 63
Ondernemersnummer: 0690.730.961

Boekingen

Hotelovernachtingen worden geboekt via booking.com. De algemene voorwaarden van Booking.com of van de accommodatie zelf gelden hier. Bij de voorstellen die Little Travels doet, zal meegedeeld worden of er al dan niet kosteloos geannuleerd kan worden (aangegeven door Booking.com).

Wanneer enkel een hotelovernachting gevraagd wordt, worden er door Little Travels geen extra boekingskosten aangerekend. De reiziger betaald het bedrag dat door Booking.com gevraagd wordt.

Wanneer gevraagd wordt een programma uit te werken, wandeling te voorzien, activiteit te organiseren, … zal een extra kostprijs van 20 euro aangerekend worden. Deze dient per overschrijving te worden betaald, dit ten laatste drie weken na opmaak van de factuur. Wanneer de reiziger de citytrip annuleert, wordt deze kost niet terugbetaald.

Contact en communicatie

Little Travels is voornamelijk te bereiken per e-mail of via de contactpagina van de website. Verdere communicatie loopt via e-mail. Telefonisch is Little Travels niet altijd te bereiken, vandaar dat gevraagd wordt een bericht in te spreken met naam en telefoonnummer.

Wanneer mondelinge toelichting gewenst is, dient er een afspraak gemaakt te worden.

Privacy beleid

Deze kunnen nagelezen worden onder Privacybeleid op de website.