Lunchen in Brussel

Even tot rust komen tijdens je ontdekkingstocht in Brussel? Ontdek hier waar je terecht kan voor een snelle hap of een lunch in het groen.

Pistolet Original

Het concept is, zoals de naam doet vermoeden, het broodje “de pistolet”. Eenvoudig toch, maar zo lekker. Pistolet Original biedt belegde pistolets aan met typische Belgische producten. Denk maar aan zelfbereide americain, balletjes met mayonaise, grijze garnalen, pensen … Je kan er ook soep of salade krijgen.

Het interieur doet denken aan een delicatessenwinkel met toonbank, strak met rood en wit accenten. Je kan kiezen om een maaltijd aan een van de tafels te nemen of om een lekkere pistolet mee naar huis te nemen.

Naast de vestiging aan de Sint-Hubertusgalerijen heb je ook een Pistolet Original aan de Zavel.

Beenhouwersstraat 44, 1000 Brussel

Peck 47

Peck 47 bevindt zich op de Kiekenmarkt in Brussel. Je kan er terecht voor ontbijt, brunch, lunch of gewoon voor een heerlijke koffie. Dit in een gezellig en modern interieur.

Op de kaart staan enkel verse producten. Kies zeker voor een van de hartige wafels met als drankje een lekkere smoothie erbij.

Kiekenmarkt 47, 1000 Brussel

La Fabrique en Ville

In hartje Brussel brunchen in het groen? Dit kan bij La Fabrique en Ville. Deze hotspot bevindt zich in het Egmondpark. Homemade icetea’s, lekkere belegde boterhammen, frisse slaatjes, … Het pand heeft, zoals de naam doet vermoeden, iets weg van een kleine fabriek. Maar de hoge ramen, witte muren en Scandinavische tinten, is het hier gezelligheid troef.

Tijdens de zomermaanden kan je hier ontbijten en lunchen op het terras.

Waterloolaan 44, 1000 Brussel

Laat een reactie achter