Wereldkeuken aan de Dageraadplaats (Antwerpen, België)

De Dageraadplaats – in de wijk Zurenborg net buiten het centrum van Antwerpen – blijft één van de gezelligste pleinen van ’t stad. Tal van horecazaken omringen het rechthoekige plein, waar kinderen en jongeren graag vertoeven voor een partijtje basketbal. Heb je een keer zin in iets anders dan steak friet? Reserveer dan zeker een tafeltje in één van deze culturele keukens!

El Warda, Marokkaanse keuken

Wie El Warda binnenstapt, voelt zich meteen op vakantie. De heerlijke sfeer, de geur van kruiden, typisch Marokkaanse inrichting… Bij El Warda kan je genieten van authentieke Marokkaanse specialiteiten.

Draakstraat 4, 2018 Antwerpen

Tip: Bizanaat bevindt zich om de hoek van El Warda en is van dezelfde uitbaatster. Hier kan je de echte Arabische keuken proeven in buffetformule.

Tranquilo, Mexicaanse keuken

Tranquilo zorgt voor het ultieme vakantiegevoel: cocktails, Mexicaanse gerechten, een kleurrijk interieur… Bij Tranquilo kan je terecht voor een snelle hap, maar je kan ook kiezen voor de menu en genieten van de heerlijke taco’s, nachos en quesadillas.

Dageraadplaats 21, 2018 Antwerpen

Salt&Mint, wereldse tapas

Schuin tegenover El Warda opende in 2017 het ontbijt- en lunchrestaurant Salt&Mint. Kies uit een Marokkaans, Turks, Spaans of Engels ontbijt en laat je verrassen door één van deze ontbijtschotels. Met de lunch krijg je een uitgebreide mix aangeboden van verschillende hapjes.

Draakstraat 21, 2018 Antwerpen

Laat een reactie achter